Bloggen min og meg


Velkommen til bloggen min!
Her handler det mest om hagen min, de små og korte turene mine og ting og tang jeg lager.
Jeg er førskolelærer og har videreutdanning i forming. I mange år jobbet jeg som pedagogisk leder i barnehage, men i 2006 ble jeg syk og måtte gi opp arbeidslivet.
Etter lang tid og masse styr fikk jeg diagnosen ME.
ME setter grenser for hvor mye sosialt liv jeg klarer, bestemmer hvor mye fysisk arbeid jeg klarer, ja i det hele tatt, ganske mye.
Jeg er glad i hagen min, men nå er det fint lite som blir gjort der og jeg øver meg på å se det vakre i den enkelte plante istedenfor å se alt som burde vært gjort. Det er vanskelig, men øvelse gjør mester lærte jeg på barneskolen.
Forming og mange typer håndarbeider har jeg alltid holdt på med, og det kan jeg heldigvis ennå klare ganske godt.
Bloggen har vært og er fremdeles en måte for meg å kommunisere med omverdenen på, den er en flott mulighet til vennskap, inspirasjon og gir meg mange hverdagsgleder. Her skjer alt på mine premisser, jeg bestemmer selv hvor mye "kontakt" jeg orker og når jeg orker.
Derfor kan det gjerne gå flere dager mellom innleggene mine, og det er heller ikke alltid jeg har så mye overskudd til kommentering.
Jeg ønsker ikke å bruke bloggen som en klagemur, men heller en hjelper til å løfte fram det som er positivt og gir glede. Noen ganger vil det nok likevel skinne gjennom en del frustrasjoner som bare må ut.

Jeg setter utrolig stor pris på alle kommentarene som dere legger igjen her hos meg, og jeg takker og bukker for hver eneste en.