mandag 9. august 2010

Tulipaner i augustI midten av mai måned var mannen en tur til Nederland og da måtte det jo bli noen løker med hjem, anemoner, tulipaner og liljer. Jeg satte løkene men hadde vel ikke noe særlig håp om de skulle kunne blomstre i år, men nå står løkene fra den ene pakken tulipaner og anemoner i blomst, og liljene skyter flott og har fått knopper!
Tulipanene er knallrosa, men egentlig skulle de etter pakkens etikett være skikkelig blå. Ja du leste rett; BLÅ!
Jeg har aldri sett helt blå tulipaner så det trodde jeg lite på, men rosa tulipaner er ok.
Merkverdig, men morsomt med tulipanblomstring i august.

Det ser ut til at rådyra lar dem stå, kanskje det ikke frister like mye med tulipaner nå i august?
Floksen min derimot tror jeg smaker fortreffelig, og rosene er ikke av veien de heller ser det ut til.

                                               

7 kommentarer:

 1. Ja, det var en solid forlengelse av tulipansesongen.

  Her forberedes det til pakking. Ikke skjønner jeg at du fikk med deg alt. Tror jeg må gå igjenom en gang til og redusere en del ;)

  SvarSlett
 2. Naturen er rett og slett vidunderlig, selv om jeg nok kan beherske min entusiasme for rådyr - de er innom her og kansker på nye skudd av og til...
  Hilde

  SvarSlett
 3. Oj så stilig da! Tulipaner på denne tiden av året høres flott ut. Jeg har vært en del i Holland og sett all tulipanprakten mange ganger, men jeg husker ikke om jeg har sett blå tulipaner... Men sorte har de mener jeg...

  SvarSlett
 4. Flott med tulipaner i august, ikke helt vanlig tid for tulipanblomstring. Kanskje rådyrene har mye annet godt å spise i august.

  Takk for hyggelige hilsener i bloggen min...

  SvarSlett
 5. Artig med tulipaner i august og nydelige er de også:)

  Jeg vet dessverre ikke hva Irisen heter, men det er løker, ikke knoller som det er vanligvis. Bladene er også mye smalere og mykere enn vanlig iris. Blomstene er imidlertid helt like, men veldig store. Den er nydelig, men står dessverre veldig kort, og når blomstene visner, så visner også bladene...

  SvarSlett
 6. Nydelige tulipaner, mai eller august - spiller ingen rolle! Eller det vil si; mest mulig og lengst mulig sesong er vel det beste!

  SvarSlett
 7. Så lurt å møblere om litt. Men jeg tror jeg venter, for i dag er tåka virkelig tett. Ser nesten ikke trærne 5 meter fra veggen.

  Spennende med nye bekjentskaper, men noe er litt slitsomme også ;)

  Idag er det visst salg på scrappingting-og-tang i butikken til aktivitørdama nede i Øyer, så bussen går nok full dit. Jeg har et solid garnlager, så jeg venter litt med nye innkjøp.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommetar!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.