fredag 18. juni 2010

MAJ i junivind

Genseren heter 'Maj' og er strikket til min lille sønnedatter. Jeg hadde lyst til å fotografere ute og hang den opp i hengekøya, men som bildene viser så blåser det heftig i dag så den får virkelig svingt seg i junivinden.
Mønsteret er fra Design Club DK og jeg har strikket den i Duo garn. Garnet er tynt men godt å strikke av. Av og til kan det vel være bruk for en tynn ullgenser selv om det er sommer tenker jeg.

11 kommentarer:

 1. Så lekker den er, og helt i mine farger - denne likte jeg! Så flotte bilder du har fått selv om det blåser da, ikke lett med vind og kamera :-) Her har det også blåst skikkelig i dag, og litt regn har vi fått også. Håper det ikke drøyer så lenge før vi får et par dager med sommer igjen :-) Ha en flott helg!

  SvarSlett
 2. En flott genser og jeg synes fargene var kjempeherlige :)
  Nydelig knoppcollage i innlegget under. Utrolig mye forventning og håp i blomsterknopper :)
  Ønsker deg en finfin helg!
  Klemmm

  SvarSlett
 3. Kjempefin er genseren. Ull treger vi visst hele året. Det er sånn vind her også nå. Og regn. Stakkars blomster. Gruer til å kikke ut i morgen....

  SvarSlett
 4. Kjempefin genser! Og jeg liker bildene godt også :-)

  SvarSlett
 5. Så fin genser! Herlige farger - og flotte bilder. I sommer ser det ut til at vi kan få mer bruk for ullgenser enn badetøy. Så genseren kommer nok godt med.
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 6. Så NYDELIG den genseren blei!! Har sett på det mønsteret ei stund og har lyst til å strikke den, men klarer ikkje heilt å bestemme meg for garn. Skulle helst hatt noko som kan vaskast i maskin.... Ha ei fin helg:))

  SvarSlett
 7. Hvor er den smuk den din pigetrøje og to dejlige farver. Der er helt sikkert en der bliver glad. Opskrifter fra Design Club og Duo garn er begge suppergode. Sjovt at se strik der hæger og blæser i vinden :)

  SvarSlett
 8. Flott sving på lekker genser! Du er flink!
  Du, den flåtten din kan jeg være foruten! Den er skummel! Jeg var bra hysterisk første gang jeg var med gubben til Vestlandet, turde ikke gå ut i skogen i det hele tatt! Nå går det litt bedre.
  Mygga på Finnmarksvidda er et kapittel for seg selv. Der er vann hvor mygga klekkes ut i store horder, og kommer det et stakkars menneske, blir det selvfølgelig omsvermet!
  Her hos oss har vi ikke store svermer, men har er da mygg, og av og til får man ikke gjort stort hagearbeid uten å vifte og peive og slå! (Peive er å vifte o.l.)
  Til nå har vi ikke fått store ansamlinger, men så har gubben også montert en myggsamler ute, elektrisk, den går dag og natt!

  SvarSlett
 9. Kjempeflotte farger på den genseren!

  SvarSlett
 10. Fin genser i fine fargar.

  God søndag.

  SvarSlett
 11. Kjempefin genser. Og bildene ble stilige i vinden :)
  Ser det er mye som snart springer ut i innlegget under. Det er en spennende og koselig tid, når man kan følge med på alt som skjer i hagen.

  Ønsker deg en fin søndag. Hilsen Margrethe

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommetar!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.