søndag 4. juli 2010

'Karin' og 'Kristina' og en bolle med skjønnhetNå er den herlige peonblomstringen i full gang. Hos meg er det litt lite blomster i år på noen av plantene. Jeg flyttet to stykker på et noe ugunstig tidspunk så det er vel noe av forklaringen. Men 'Karin' og 'Kristina' er jeg kjempegodt fornøyd med. De er hjemmeavla fra frø på en av mine andre planter. I fjor blomstret 'Kristina' for første gang og i år er det 'Karin' sin tur. Jeg var spent på om blomstene skulle likne på hverandre eller ikke. De er ganske like, men det er noen forskjeller å se så langt. 'Karin' har mer rødt i senter, mens 'Kristina' har en del gult. Nå skal det bli spennende å følge med på forandringene etter hvert som blomstene blir eldre. Jeg har gitt dem navn etter min datter og min eneste sønnedatter, vel fortjent!
'Bowl of beauty' er en av mine kjøpte peoner og jeg lurer på om den kan være far til disse to jentene mine, morplanten er en rødere navnløs peon.


4 kommentarer:

 1. Så morsomt da, men to selvsådde peoner!!!! Flotte navn også.

  Jeg må nok innrømme at trådfesting ikke er min sterkeste side heller, så jeg hekler med trådene i den grad det går. Det funker nok bedre på ull enn bomull, men så lenge det brukes forsiktig, så går det nok bra :)

  SvarSlett
 2. Så spännande, två damer från egna frön. Jag inbillar mig att det är svårt att få till, pioner tar många år, inte sant? och så nya sorter dessutom ! Flotta jenter begge to :)

  SvarSlett
 3. Nydelige peoner, ekstra moro når det er dine egne frøbarn! Jeg trodde med en gang det var Centifoliarosen 'Cristata' du skulle vise :)

  SvarSlett
 4. Så morsomt med egensådde peoner, og så nydelige. Min eldste datter heter forresten Christina;)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommetar!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.