onsdag 14. september 2011

For mye og for lite

Det er et ordtak, kinesisk tror jeg som sier at tiden går ikke den kommer. Et annet ordtak snakker om å gape over for mye.
Jeg gaper høyt og med liten munn, og sikkert over alt for mye. Jeg har kort og godt for mange strikkeprosjekter som ikke er ferdige og for liten tid å bruke på dem synes jeg. Det virker som om tiden ikke kommer i store nok porsjoner, altfor mye tid går bort i hviling.
Hviling og atter hviling, jeg er kort og godt lut lei av å hvile, men jeg vet jo hvordan det blir om jeg sluntrer unna den biten så det lureste er nok å fortsette.
Det er så mye jeg har lyst til å strikke, så mye som frister, men  jeg har  bestemt at minst tre av de halvferdige prosjektene mine skal bli sluttført før jeg starter på noe nytt.
Nå har jeg vært på hytta noen dager og kost meg mutters alene det meste av tiden, men med radio og strikketøy går dagene fort likevel.
Bodyen på bildet under ble ferdig og er allerede tatt i bruk med stor begeistring og med ønske om fler, både med og uten ermer. Det skal vel bli en råd med det, sånn etter hvert.....
Body strikket etter mønster fra : Strikk til nøstebarn av Kathrine Gregersen
Garn: Silkeull fra Bånsull
Pinner: Nr.3

4 kommentarer:

 1. "For mye og for lite forsmår alt" har jeg lært, men jeg syns du har en masse spennende på pinnene, jeg! Er det ikke litt inspirerende å ha en masse på gang også da? Så kan man kose seg med det ene i en hvilepause (altså pause fra hvilingen...), for å fortsette med noe annet spennende i neste pause? Så kan man hele tiden, nesten, strikke på det en har LYST til å strikke. Ikke fullføre den gørrkjedelige glattstrikka genserarmen, den kan man spare til et spennende tv-programs selskap seinere...

  Kos deg med alt du har av strikk, og hvil godt.

  Klem

  SvarSlett
 2. Kjenner meg igjen her - men hvilingen kommer helt av seg selv, jeg bare slokner med (u-)jevne mellomrom. Det føles ofte som liver flyr avsted, mens jeg har bremsene på og går glipp av halvparten. Jaja, ikke stort å gjøre med det, en får bare nyte de våkne timene og kose seg med strikkingen mens man kan. Har prøvd å gjøre ferdig noen UFO-er i sommer, men det gikk ikke helt etter planen... :-S
  Ha en riktig fin torsdag!!

  SvarSlett
 3. Kjenner meg godt igjen, ja, både i for mange prosjekter og for liten tid og for mye hviling... Før sov jeg masse, så da ble det jo automatisk hviling, men med ny diett er jeg mye mer våken, og glemmer at jeg fortsatt trenger å hvile.

  Men om det er noen trøst: Jeg har tolv halvferdige strikkeprosjekter på gang... Og broderier, og ting som skal sys, og lages, og plantes, og... vel, man må bare ikke tenke for mye på det. Jeg starter i en ende, med det jeg har ork til og mest lyst til, og så får det bli som det blir!

  SvarSlett
 4. Det er da så fint å kunne variere litt. Den største faren er at man må sette seg inn i alt på nytt igjen. Siden sist har jeg ofte glemt hvor jeg var, men det ordner seg som regel. Mye fint på pinnene, jeg følger spent med! Har et par tre ting på gang jeg også, men har jo bestemt meg for ikke å stresse med det.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommetar!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.