torsdag 27. januar 2011

Det er nesten så jeg ikke tror det.....

....men denne her lille tua med snøklokker er klare for å starte våren.
 Her er det femdeles kaldt om nettene og frost i bakken , men disse står sydvendt og helt inne ved husveggen. Snøklokkene her er alltid tidlige og det er ikke uvanlig at jeg plukker snøklokker i januar, men etter denne vinteren hadde jeg ikke trodd det skulle være mulig.
Det er bare en ting å si : HERLIG!

11 kommentarer:

 1. Vår i lufta, ikkje tvil om det... :o)
  ha ein fin dag.

  SvarSlett
 2. Ingen ting som gir bedre tro på at våren kommer når snøklokkene titter fram...
  Jeg må nok ta en titt på solsiden her også.

  SvarSlett
 3. Åhhhh, jeg er ikke misunnelig, jeg er ikke misunnelig... Tenk å se sånt ute i hagen nå. Det er nok et par mnd. før jeg kan de sånt her. Men takk for et vakkert bilde!

  SvarSlett
 4. Åh, så fantastisk! Av og til lurer jeg på hvorfor jeg flyttet fra Sørlandet... Her er det fortsatt godt med minusgrader hele døgnet, og kjellerhagen får være trøst et par måneder til!

  SvarSlett
 5. Fantastisk.. så tidlig! Nå fremover ettervinteren og våren vises forskjellen på årstidene i vårt langstrakte land.Her på vestlandskysten må vi nok vente en liten stund til:-)

  SvarSlett
 6. Åh så heldig du er! Vil du nyte dem for meg også? Så skal selvsagt jeg gjøre det samme når de dukker opp hos meg - om et par måneder - den som venter på noe godt... Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 7. Åh, gjett om jeg et bittelitt misunnelig da. Her er bare snø her, og mange kuldegrader. -12,5 i skrivende stund, men da blir det heldigvis ikke holke iallefall...

  SvarSlett
 8. Åh, så utrolig deilig oppdagelse! Da er det håp =)

  SvarSlett
 9. Faderullandei, hvorfor flytta vi fra det blide sørland? Er vårsyyyyk!

  SvarSlett
 10. Skulle tro du var i en annen landsdel og ikke en tunnell-lengde unna??? Her er det ti cm IS oppå det tidlige bedet. Må få meg skjøteledning til føhneren, tror jeg. (Så får naboene det endelige beviset for at her har hun tilta... LOL!)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommetar!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.