mandag 16. april 2012

Minus 114 gram


Jeg fortsetter å strikke med garn fra lagerbeholdningen min, og håper jo at det etter hvert skal bli litt bedre plass i skuffene mine. Det ser foreløpig ut til å bli med drømmen, for jeg har ikke klart å holde meg helt fra nye innkjøp. Akkurat nå venter jeg på en pakke fra Hillesvåg, men jeg har planene klare for hva jeg skal strikke av det garnet, blant annet denne.
Tynne ullgensere er absolutt blant mine favoritter, og med raglan blir det bare bedre.
Denne blir nok ikke tatt i bruk før til høsten for mottakeren må også vokse litt først.

Garn: Forskjellige blå Shetland Soft fra  Malsen og Mor Til sammen 114gr.
Pinner. Nr. 2,5 og 3
Mønster: Bare vanlig nedenfra og opp raglan genser.
Str: 2-3 år

13 kommentarer:

 1. Fine striper og farger. Arti måte å slanke garnlaget på!

  SvarSlett
 2. Genseren du har strikka ser lett og fin ut og blir nok en favoritt. Lekker genser du planlegger å strikke også. Synes ikke det garnkjøpstoppet gjelder når vi har en konkret plan. Det er verre med de nøstene som blir med heim uten mål og mening bare fordi garnet er så fristende der og da.

  Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 3. Helt enig. Tynne ullgensere er best. Men litt kjedelig å strikke i voksenstørrelse da ;) Best med disse små. Nydelige farger:)

  SvarSlett
 4. Tynne ullgensere er gull! Lang brukstid har de og.

  SvarSlett
 5. Helt umulig å kommentere her jo, det virker som om kommentartiden er begrenset, innen jeg blir ferdig med å skrive, så forsvinner det bare, men jeg prøver igjen for tredje gang! Lekker restegarnsgenser, ser jo helt planlagt ut! Litt av en kunst å ha så fine farger, og nok til et plagg!

  SvarSlett
 6. Synes genseren var veldig fin, jeg! Det enkle er ofte det fineste! Og tynne gensere med raglan er absolutt det beste, i hvert fall til barn!
  Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
 7. Lekker genser! =) takk for hyggelig hilsen på bloggen min, du har herved fått deg en ny leser!

  SvarSlett
 8. Stilig fargeskift i stripene! Det skal jeg legge i bakhodet.

  SvarSlett
 9. Denne ble kjempesøt! Flotte farger, blå er jo min yndlingsfarge også. Og enig med deg, tynne ullplagg er perfekt, de kan brukes nesten hele året.

  Tusen takk for gode råd angående ullallergi. Jeg er nesten litt flau over å innrømme at jeg ikke har tenkt på at superwashbehandling og fargestoffer kan ha en betydning. Jeg har jo selv strikka med blått garn og blitt sjokkert over hvor knall blå fingrene mine ble underveis. Helt klart ikke noe for ny og sensitiv hud! Så langt går alpakkaeksperimentet fint, etter noen dager med lue på hodet, fikk nevøen lua inni bodyen og helt inntil huden en hel dag, uten problemer. Så nå er test nr 2 i full gang. Tante er motivert! (o:

  SvarSlett
 10. Jeg liker veldig godt de helt enkle, klassiske gensertypene, og denne var kjempefin med alle blåfargene! Kan absolutt anbefale Viggo! Har strikket den selv, og den krever at man følger med litt på striper og fellinger, men for et flott resultat det blir! Jeg strikket den i Rasmillas yndlingsgarn som oppskriften anbefaler, men har tenkt å prøve meg på en i ull også etterhvert, kanskje med litt tynnere pinner. Spennende mønster!

  SvarSlett
 11. Flott genser! Veldig fine blå striper!

  SvarSlett
 12. Så flott den ble, og sinus vesten må jeg bare strikke! Ha en fin ferie hos deg!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommetar!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.