mandag 25. februar 2013

Nå blir det liv !

Endelig, etter en lang og drøy vinter dukker de aller første og veldig kjærkommne tegn til liv opp i hagen. Kanskje blir det nytt liv i bloggen også, det er iallefall et ønske, men time will show som det så fint heter på norsk.
Jeg vet jo at det slett ikke er sikkert  vinteren har kapitulert eller at vi har hatt siste snøfall, men nå gjelder det å ta vare på og NYTE mens man kan, og kjenne på vissheten om at det går mot lysere og varmere tider
Denne tua med snøklokker kommer alltid tidlig og er derfor ekstra dyrebar, og jeg kjenner meg så utrolig rik som kan nyte disse små underene allerede nå.
Det er lenge siden jeg har lest noen blogger så derfor vet jeg lite om hva som skjer rundt forbi, kanskje er det andre som er like heldige som meg og kan fryde seg over vårens første gleder i sin hage?


7 kommentarer:

 1. Så koselig å høre i fra deg! Nydelige vårbilder du viser. Her er det 40 cm med snø, så våren er ikke her riktig ennå. Men jeg har masse frøplanter med blodbeger på gang, og det er et godt vårtegn her :-)

  SvarSlett
 2. Flotte snøklokker. Det er nå vi i innlandet virkelig blir satt på prøve i vår lengsel etter vår. Her er det nok vinter en god stund til, så det er bare å få opp dampen i drivhuset og få det til å spire og gro tross snø og minusgrader.

  SvarSlett
 3. Nydelig, så heldig du er som får disse skjønnhetene så tidelig.
  Fine bilder med håp om vår.
  Marit.

  SvarSlett
 4. Virkelig nydelige vårblomster!

  Ønsker deg en fin dag! klem

  SvarSlett
 5. Hei igjen! Nydelige snøklokker - de første jeg har sett i år. Her ligger fortsatt snøen meterhøy, men det er vår i luften!

  SvarSlett
 6. Åhhh for et utrolig vakkert syn! :)

  SvarSlett
 7. Her har også Snøklokkene startet blomstringen etter en lang vinter, de er det beste vårtegnet jeg vet om. Kjekt du er innom i blogglandia igjen!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommetar!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.