torsdag 5. august 2010

Etter regnet


 I natt kom regnet, det velsignede og forhatte!


Denne sommeren har stått i vindens tegn tror jeg, hvis det er noe som heter det. Det er knusktørt over det hele,  jord, blomster og min mann skriker høyt etter regn, bare ikke jeg. Jeg bare visker litt stille og forsiktig at det kunne være godt med noen dråper. 
I dag tar jeg i mot med glede hver dråpe, men bare i dag! Jeg ønsker meg ikke en klissvåt august.
Det virker som andre har fått regn i bøtter og spann denne sommeren og har vel mest av lyst til å stenge himmelens kraner for en stund.


Så mye enklere og mer praktisk det hadde vært om regnet og sola fordelte seg litt mer jevnt utover landet, og slik at alle fikk sol og regn i passe mengder, og selvfølgelig skulle det bare regne om natta.


Etter regn kommer sol sies det, bare ikke når .
 I dag kom sola og den herlige østavinden tilbake ganske tidlig på formiddagen, men nå har skyene trengt seg sammen over hodene våres og slipper mer vann over både oss og hagen.


Blomstene har fått en herlig dusj og ser ut til å nyte hver dråpe så langt.
Hvis jeg fikk bestemme så kunne det godt regne resten av dagen og natta, og så skulle vi stå opp til deilig varmt sommervær med strålende sol i morgen, men på det området har jeg ingenting jeg skulle ha sagt, - dessverre!
Selv om jeg er solelsker så vet jeg at regnet er både godt og viktig og uten regnet hadde det ikke vært mulig å elske solen!

13 kommentarer:

 1. Enig i absolutt alt du sier. Regn er greit når det er så tørt, men jeg liker ikke å bli vekket av torden kl. 04.18!! Nydelige bilder av nydelige blomster - rett og slett vakkert!

  SvarSlett
 2. Så vakre blomsterbilder!! Eg veit jo at regn er nødvendig innimellom men ikkje heile tida:))

  SvarSlett
 3. Smukke blomster du har i din have!

  SvarSlett
 4. Så vakre bilder av blomster etter regn!

  SvarSlett
 5. Så nydelige bilder du tar ! Det synes så godt den friskheten som kommer etter regn.
  Nyt blomstene dine :)

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder, synes blomstene blir ekstra flotte med regndråper på.
  Ellers er jeg enig i at det kan regne om natten.
  Ønsker deg en fortsatt fin torsdag :o)

  SvarSlett
 7. Herlige blomsterbilder. Ja regnet var velkomment, men så mye trenger vi ikke. Flotte bilder du hadde tatt fra Tall ships Race. Fikk dessverre ikke med meg å mye av det hele. De skeive sokkene var ikke så vanskelige. Det meste var ganskel likt som vanlige sokker. Men litt kronglete var det å forstå oppskriften. Da må en bare stole på sin egen erfaring.

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder av regnvåte blomster! Regn er dessverre en dyd av nødvendighet, men det hadde vært greit om det kom om natta ja! :)

  SvarSlett
 9. Jättevackra bilder av regnvåta blommor!Dagliljan på sista bilden ser jätteläcker ut!
  Visst behövs regnet ibland när det blir torrt, men det måste inte regna så våldsamt mycket som det gjort på vissa ställen! Vi har fått ca 90 mm under de två sista veckorna, och det räcker mer än väl!Nu önskar jag lite sol och vackert väder under sista dagarna av semestern!
  Ha det gott!

  SvarSlett
 10. Härligt med efterlängtat regn.
  Vilka vackra bilder.
  Ha det bra ;)

  SvarSlett
 11. Regn, vind, regn, vind.. sommeren 2010 i et nøtteskall. Men flotte blomsterbilder med regndråper på, de er alle vakre. Må nok likevel tilstå at en sommerdag med sol og varme som i dag.. det er det beste for kropp og sjel.

  SvarSlett
 12. Jammen burde du få jobben med å styre været !!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommetar!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.