tirsdag 8. november 2011

Smilehull
Smilehull er sjarmerende synes jeg.
Hullene i mønsteret gir meg assosiasjoner til smilehull, og med denne rundt halsen kjenner jeg at smilet kommer enkelt og fort, så da var navnet enkelt: "Smilehull"
 Mønsteret er veldig enkelt og ser ut som fletter, men det er bare juks, her er det ikke brukt hjelpepinne og da  regnes det vel ikke som ordentlige fletter?
Det er sann nytelse og pur luksus, (strikket i det mykeste og bløteste garn jeg har kjent), å ha denne halsen mot huden. Jeg gleder meg til det blir kaldt nok, men det virker ikke som kulden har tenkt seg hit ennå på en stund. Merkelig denne høsten.

Det er gått en stund siden siste oppdatering her på bloggen, og det skyldes fler ting. Blant annet har jeg virkelig fått øynene opp for Ravelry. Jeg har jo vært der en stund, men aldri gjort mine egne noteringer der, jeg har bare snoket rundt etter tips og ideer og trålt mønstersidene, men nå har jeg altså begynt å utforske ravelry. Og ettersom mine dager har et begrenset antall skjeer så har det ikke vært noen igjen til blogging. Jeg merker også at ravelry passer meg godt på det området, det tar ikke så lang tid og krever ikke så mye tankekrefter om man ikke vil eller har.

Om du har lyst til å titte på prosjektene mine så finner du meg der som elle-melle.Mønster: Smilehull - elle-melle
Garn: Sandnes garn - Kashmir alpakka, 6 nøster
Pinner: 5

12 kommentarer:

 1. Skikkelig luksus! Det garnet koster jo en liten formue. Holder på med en hals/skjerf i det samme garnet, men det går bare med 3 nøster.

  SvarSlett
 2. For en deilig hals, i luksusgarn. Også 6 nøster av sorten?? Den må virkelig være stor og god!

  Hyggelig å se deg her bloggen igjen! Ravelry er kjekt til så mangt, men like personlig som blog blir det ikke.

  Ha en strålende høytrykksdag!

  SvarSlett
 3. Den var kjempefin! Har ikke strikket i det garnet men mønstret hadde jeg på en bomuldsjakke for maange år siden. Ble også en dukkejakke i samme mønster :).
  Ravelry er helt ukjent for meg. Ikke vært der i det hele. Skal benytte meg av linken og ta en titt.
  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 4. Så herlig hals. Håper til det er lenge til du får bruk for den. Jeg har lært at det mønsteret heter falsk flette, men da er jo smilehull å foretrekke. Av og til vrir jeg kastet i neste omgang, og da blir det ikke hull, men mere tett flette :)

  SvarSlett
 5. Ravelry har jag aldrig klarat hitta fram på.. din hals är jättefin, gillar såna mönster som inte är för stora. Smilhull är ju ett passande namn :)

  SvarSlett
 6. Flott hals - det er veldig fint med juksefletter. Høres ut som skikkelig luksus å ha denne rundt halsen.

  SvarSlett
 7. Så flott den var! Jeg hadde faktisk tenkt å kjøpe meg garn til en hals i morgen! Det er ikke mindre enn 12 år siden sist jeg strikket.... Går det ann å spørre hvor mange masker du la opp?

  SvarSlett
 8. Gry :Jeg la opp 230 masker.
  Hvis du har tenkt å lage maken så vil jeg anbefale flere masker eller færre. Denne halsen går greit tre ganger rundt halsen, men jeg kunne likevel ønsket den en tanke videre.
  Lykke til med nytt strikkeprosjekt!

  SvarSlett
 9. Lekker hals! Syns garnet hørtes kjent ut, og da jeg sjekket på Ravlery, viste det seg at jeg har strikket en lue av det. Litt vel mykt til lue, men helt sikkert perfekt til en hals! Kjente at jeg fikk litt lyst på en sånn en!
  Ha en fin onsdag!

  SvarSlett
 10. Den var superfin. Rett og slett. Men jeg mener at fletter er fletter, hjelpepinne eller ikke:) God helg!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommetar!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.