torsdag 9. juni 2011

Roseballet erklæres åpnet


Dette har jeg ventet på lenge, lenge, og endelig er årets roseblomstring i gang! Det har gått hardt utover rosebuskene mine denne vinteren også, og det er jo forståelig for slike vintre som vi har hatt de to siste årene er de slett ikke vante med. Jeg har mistet fire stykker denne vinteren, men det rare er at jeg er så smått likeglad. Jeg er glad i roser fremdeles, jeg elsker duften av dem og jeg elsker å plukke buketter, men og det er et stort men - de krever en god del stell og omtanke og det har jeg ikke lenger kapasitet til å gi dem. 
Det passer meg i grunnen utmerket at det blir færre av dem, så får jeg heller ta vare på de jeg har, og det er likevel mange. 
En gang hadde jeg som mål å skaffe meg hundre forskjellige roser og jeg var ikke langt fra det målet for et par sesonger siden. Nå har jeg  godt og vel 70 forskjellige sorter, så det er mye å glede seg over ennå.
Jeg har sågar en egen roseblogg, men der har det vært stille leeenge, og jeg har bestemt meg for at den skal avsluttes og innlegg om roser får komme her på denne bloggen.
Rosene mine skal glede meg også denne sommeren - HURRA!


12 kommentarer:

 1. Så fine bilder, roser er berre så nydelige:))

  SvarSlett
 2. Hvor er det smukke roser du har:O)

  SvarSlett
 3. Så flotte roser ,mine står bare i knopp. Hvite roser er en av mine favoritter.
  Ha en fin dag , Marit.

  SvarSlett
 4. 70 rosesorter du, jeg er kjempeimponert. Det er jammen meg litt å holde i orden, men du så vakre de er! :)

  SvarSlett
 5. jag kan tro det är mycket jobb, har inte många men tycker det är mye stell. Väl värt din insats, dom ser fanastiska ut, 70 stk!! mange :)

  SvarSlett
 6. Nydelig!! Jammen har du mye fint å glede deg over. Det er ikke kvantiteten, men kvaliteten som teller. PS. alle mine to gjennværende roser bukket under i vinter, så her må vi finne oss annet å glede oss med.

  SvarSlett
 7. Å, heldige du som har så flotte roser!
  Men jeg er jo enig, det er mye arbeid med så mange roser.70 stk!
  Kos deg med dem nå framover, håper vi får se flere bilder:)

  SvarSlett
 8. Å, så flotte! Her frøys alt unntatt hurdalsrosa og Maxima tilbake til bakken i vinter, så det blir nok ikke mye blomstring. Louise Bugnet bestilte jeg for noen år siden, men da fikk jeg ikke - tror jeg må prøve igjen, den er nydelig!

  SvarSlett
 9. Flotte rosebilder og jeg ser frem til flere etter som de springer ut.
  Jeg gleder meg ofte over andres vakre bilder av roser og det som gror i andres hager, men har ingen roser selv.

  God pinsehelg ønskes deg!

  SvarSlett
 10. Å, jeg elsker roser! Nydelige bilder! Jeg er sikker på at hagen din er flott med "bare" 70 roser!
  Her er det bare såvidt knopper foreløpig. Jeg har fire - 4 - roser jeg, og jeg syns jeg bruker hele sommeren på å holde lus og utøy borte... Men det hjelper ingen ting. Men blomstene er jo fine da :-)
  Ha en finfin uke!

  SvarSlett
 11. Så heldig du er som får ha rosene i fred for rådyrene nå, hos meg er ALLE roseknoppene spist opp, tror nok jeg bare kan glemme å ha roser! Den eneste rosen som får stå i fred er Lykkefund-portalen.
  Det ser nydelig ut hos deg!

  SvarSlett
 12. Jaaa! Endelig er det roseblomstring :) Høydepunktet i hageåret, for meg, og absolutt noe å glede seg til. 70 roser er masse da. Så du har nok å holde styr på. Jeg kommer til å savne rosebloggen din, har vært så koselig å titte innom den. Men koselig med roseinnlegg her :) Jeg har hatt litt planer om en egen roseblogg. Men det har ikke jeg hatt overskudd til å ta fatt på. Så blir litt mix på den andre bloggen . Louise bugnet er vakker. Ser etter et eksemplar av den :) Har storesøsteren Therese, og den er jeg veldig fornøyd med.

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommetar!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.