onsdag 25. januar 2012


Jeg er rammet av en kjempediger skrive/blogge vegring, så det har vært tyst og stille her i lang tid. Nå håper jeg den snart gir seg, glir over og forsvinner.
Heldigvis så har vegringen ikke rammet strikkelysten, jeg har kost meg med strikketøy, men ikke  publisert eller skrevet om det.
Barnebarna mine har fått både gensere og diverse tilbehør og så strikker jeg som vanlig sokker til meg selv og andre som måtte trenge et par eller to.


Det er blitt et nytt år siden sist og mange har sikkert satt seg nye mål for det nye året. Jeg er ikke så glad i nyttårsforsetter, så de står jeg over, men hobbyrommet mitt er fullt av veldig mye garn!!!!!!!
Jeg har det med å kjøpe garn i tide og utide og uten mål eller mening. Kjekt å ha - har vært min tanke. Garnlageret mitt er så stort at jeg sikkert kunne strikke et helt år uten å kjøpe garn hvis jeg ville. .
Nå har jeg bestemt meg for å gjøre et eksperiment - ikke noe nyttårsfortsett - men et eksperiment. Jeg skal ikke kjøpe garn (uten at det er tvingende nødvendig) før garnlageret mitt har krympet betraktelig. Jeg skal se hvor mye og hvor lenge jeg kan strikke bare med det som allerede er i hus.
På bildet er noe av det jeg har strikket siden sist. Hvis skrive/bloggevegringen går over så skal jeg fortelle litt mer om de forskjellige plaggene etter hvert, og hvordan det går med eksperimentet mitt.

Og en ting til: Akkurat nå pågår den årlige fugletellinga. Har du lyst til å være med? Har du lyst til å registrere de fuglene du ser utenfor vinduene dine så hiv deg på. Det er ikke for sent og det er heller ikke vanskelig. Sjekk ut denne siden hos fuglevennen.no så får du vite mer.
Her har det vært mange av de vanlige fuglene, men det er ikke så ofte man får stæren på fuglebrettet i januar. Akkurat denne stæren har kommet innom hagen vår med ujevne mellomrom siden før jul. Jeg håper inderlig den klarer seg.






6 kommentarer:

 1. Stær i januar. Det var sannelig ikke dårlig. Håper den ikke roter seg hit enda ;)

  Jammen er du flittig med pinnene. Det er rart dette med garnhamstring. Man har mye liggende, men MÅ kjøpe til nye prosjekter likevel. Ønsker deg lykke til med eksprimentet.

  Koselig å se livstegn fra deg. Det er flere med dårlig skrivelyst om dagen, men det bedrer seg vel. Jeg strikker litt, men må passe godt på å ta det rolig, ellers skriker albuen. Det er ikke så lett alltid...

  SvarSlett
 2. Hyggelig å høre fra deg igjen. Godt at du er flittig med strikkepinnene da. Jeg har svart deg i bloggen min :-)

  SvarSlett
 3. Hei Marit, velkommen tilbake! Glad for å se deg igjen!

  Ikke vegr deg, og skriv om hva du vil - strikking, fugler, hage, hva som helst. Vi er glade for å kunne lese deg igejn uansett!

  Ser ut som om du har strikka flotte ting i vinter! Likte særlig godt den varmtstripa genseren med grått rundt bærestykke, HERLIG!

  Ha en flott dag med strikkepinner og fugletelling!

  Klem

  SvarSlett
 4. Så masse fint du strikker, heldige dem som du strikker til <;)

  Stær i Januar.... d har æ aldri hørt om før,kor artig, håper den klarer seg.

  Ha em fin onsdag, hilsen Lisbeth <,O)

  SvarSlett
 5. Ja, skriv gjerne om strikking igjen! Og gjerne med forklarande foto til! Spesielt synest eg den grå barnegenseren ser fin ut. Med Kate Davies-inspirert sau...? Og er ermane sidelengs strikka? Blir nysgjerrig på oppskrifta!

  SvarSlett
 6. Koselig å høre fra deg! Blogging er jo bare en hobby - ingen plikt...

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommetar!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.