tirsdag 22. juni 2010

En søt liten frekkas


Det blåser noe inmari, blomster og trær ligger nærmest i horsiontalen, men denne her lille krabaten fyker rundt i toppen av et stort kirsbærtre på de tynneste tynneste greinene uten å miste feste og uten å dette ned. Jeg ble så utrolig fasinert at jeg bare måtte forsøke å knipse litt, men vinden gjorde at det  nesten var umulig å få tatt noen brukbare bilder.


Og sannelig oppdager jeg at den lille frekkasen spiser de umodne kirsebærne med stor appetitt! Det var nesten så jeg fikk lyst til å jage han vekk. Først satt han i ei furu og gomlet kongler, helt ok for meg, men da han begynte å spise kirsebær til dessert var det ikke fullt så ok lenger.
Mens kirsebærtreet stod i blomst var det kaldt her og derfor var det smått med bestøvende inskekter. Jeg var redd det skulle bli langt mellom bæra i år, og det er nesten sant. Det ser ut til å være mye mindre frukt enn det pleier, og da har jeg sannelig ikke lyst til å dele dem med noen, og slett ikke før de er modne.
Jeg forsøkte til slutt å jage han vekk fra treet, men det brydde han seg fint lite om og bare forsatte med gomlinga. Det var ikke før naboens katt kom at det ble litt liv i leiren og han fant ut at det kanskje var bedre  servering et annet sted.

8 kommentarer:

 1. De er nydelige disse der, men fy for noen rakkerfanter.

  SvarSlett
 2. Hehe så utrolig søt han er! Det nederste bilder er knallfint, man kan nesten se for en liten frekkas han er :-) Skjønner godt at du vil ha de få bærene for deg selv, men det spørs om du får det til :-)

  SvarSlett
 3. Så søøøt! Han kan komme hit og få de øverste, for de får ikke vi tak i uansett?

  SvarSlett
 4. Bildene ble kjempebra, særlig det av dessertspiseren. Frekkas med sjarme!

  SvarSlett
 5. Å, så skjønn! Også så moro.

  SvarSlett
 6. hihi
  du og du, kirsebær kan du alltids få kjøpt, søte små ekorn derimot..

  Hihi, i fjor var ekornungene mine og spiste tomt villkirsebæra vår, og jeg misstenkte at de hadde funnet frem til naboens moreller. Det første var helt greit for meg, og det andre lata jeg som om jeg ikke hadde fått med meg ;)

  SvarSlett
 7. Herlig! Her har du massevis av gratis underholdning. Vi har masse hasselnøtter og det er en frydå se på ekornet når han samlerinn til vinterlageret.

  SvarSlett
 8. Nommen, sååå søt da! Men kan kirsebærkart være noe godt? Det kan jo være den lille rakkern som er årsaken til at det er lite frukt i år...?

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommetar!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.