mandag 14. juni 2010

Hils på meg!


Jeg heter 'Amelia Bedelia' og er en Iris germanica!
Det er første året jeg blomster i denne hagen og hun som eier hagen synes jeg er veldig vakker, og det kan jeg jo godt være enig med henne i. Navnet mitt liker hun også, det er så morsomt å si så hun sier det mange ganger hver dag bare for å smake på ordene. Bare prøv å si navnet mitt noen ganger du også så merker du det nok.

8 kommentarer:

 1. Så nydelig! Vet du, jeg har vært på Botanisk Hage i Oslo i helgen og sett så mye flotte blomster. Ikke det at jeg lærte noe særlig om de, men du verden så flott det var å se. Nå ønsker jeg meg enda mere at jeg hadde grønne fingre :-)

  SvarSlett
 2. Nydelig, både utseende og navn :)

  Joda, det har gått bra med henne som hadde eksamen. Det er så rart med denne ekstra spenningen, det går som regel bedre enn fryktet. Det er vel derfor vi yter litt ekstra når vi må også.

  SvarSlett
 3. Et skikkelig flott navn på en staselig dame!! Lærer stadig om noen (for meg) nye planteslag her hos deg. Veldig kjekt å ta med seg:o) Og så flotte bilder, da!

  Ønsker deg flotte dager, min venn.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 4. Du verden, den var nydelig. Nydelig navn også!

  SvarSlett
 5. Hon är väldigt vacker, Amelia...

  SvarSlett
 6. :-)
  Hjertelig enig, et navn man kan mumle på, som en hyggelig besvergelse!

  SvarSlett
 7. Läcker och charmerande!

  SvarSlett
 8. Nyyydelig! Jeg er spesielt glad i germanica, det er få staudeblomster som kan matche dem. De minner meg litt om Papaver orientale i kronbladene, litt silkepapirkrøllete :)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommetar!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.