søndag 4. april 2010

Ut på tur


I dag har vi vært ute på en liten tur, det var surt men godt ! Godt å komme seg ut og lufte "vede" som vi sier. Det er 5 grader i lufta, men med vind, ingen sol og fuktig luftt  virker det kaldere.
Selv om det er kaldt så er våren her, hasselen blomstrer, en bever som holder til like ved turstien er i full aktivitet og tømmer ligger som strødd bortover skogen,og lillegutt koste seg med å kaste pinner og hoppe i sølepyttene, men det beste var likevel at vi så to linerler. Det var umulig få noe bilde av dem, men utrolig deilig bare å sett dem!

10 kommentarer:

 1. Åh, så hyggelig!Linerla!
  DA er det VIRKELIG vår!

  SvarSlett
 2. Skønt at se dem boltre sig både bæver og dreng :0) Gad vide hvad Linerler er? Fugle eller?....må vist goggle lidt :0)

  Vejret ligner akkurart det der er lige uden for mit vindue Marit :0)

  knus Dorthe

  SvarSlett
 3. Linerle är väl ett säkert vårtecken, eller ? Men bäver, det jade varit kul att se, det har jag bara gjort i djurparker, och kanppast äns då..
  Ha en fin avslutning på påsken :)

  SvarSlett
 4. Vad är linerla...sädesärla kanske???
  Fågel?
  Rolig knut på grenen ;)

  SvarSlett
 5. Linerle heter Motacilla alba eller White Wagtail (på engelsk). jeg vet dessverre ikke hva den kalles i verken Sverige eller Danmark men den er en typisk trekkfugl og når den er her, ja da er det ganske sikkert vår. Den er liten, grå og svart og vipper ganske flott med stjerten.
  Det hadde vært morsomt å vite hva den kalles i Sverige og Danmark.

  SvarSlett
 6. Linerla,nei den har jeg ikke sett enda.Men vipa,hettemåken og fiskemåken har nettopp kommet,så nå er det offisielt vår.

  SvarSlett
 7. Det er deilig med alle vårtegnene som stadig dukker opp. Linerla har jeg ikke sett ennå, men da er nok ikke lenge til.

  SvarSlett
 8. Har du sett linerla?? Den har vi etterlyst her også, men da er den val snart i farta da.
  Herlig å gå tur med en liten tass som skal oppdage verden, selv om bestemor kanskje ikke hoppet like mye i søledammene :)

  SvarSlett
 9. Så koselig tur dere hadde :) Blomstrende trollhassel er jo et sikkert og kjærkomment vårtegn :)

  SvarSlett
 10. Aha.....den vipper med stjerten....:0)

  Så må det jo være en Vipstjert...det hedder den faktisk i Danmark *SMILER*

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommetar!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.