fredag 2. april 2010

Påsken er ikke gul


Nei påsken i år har langt ikke vært særlig gul, men heller blå og grå. Vi har som vanlig vært på hytta og hadde nok sett for oss at der skulle vi være enda noen dager, men nok er nok! Nå var vi lei tåke, sludd og snø og pakket sakene våre og reiste hjem i dag. Joda, vi har sett sola, men ikke lenge av gangen og  skiturene med appelsiner og kvikklunsj, solbærtoddy på termos og bål med pølser på spidd har vi bare kunnet drømme om.
Her hjemme er det full vår og det har poppet opp med krokus, snøklokker, våriris og en masse staudespirer de dagene vi har vært borte. Heldigvis ser det ut til at rådyrene har funnet seg andre frokostplasser for alt ser så langt ut til å stå urørt! Våririsene er nydelig blå og blir min påskeblomst i år.
Påsken er ikke gul men blå i år!

7 kommentarer:

 1. For en flott blogg du har! Og jeg skjønner jo etter å ha lest på den at hagen din også må være en opplevelse.

  Jeg er relativ fersk hageeier og helt fersk blogger, og har de siste dagene funnet masse inspirasjon på nettet. Din blogg er en av dem jeg har likt veldig godt, så jeg har lenket til den på mine sider. Besøk meg gjerne der, selv om jeg nok har mer å lære av deg enn omvendt...

  http://ombokerogblomster.blogspot.com/

  God påske!

  SvarSlett
 2. Jättefin blå iris!!
  Här är våren i full gång också, snart är snön borta!! Det är så härligt när vårblommorna börjar titta fram!!
  Ha en fortsatt trevlig Påsk!!
  Margot

  SvarSlett
 3. Forstår godt at du ville hjem fra snøen. Nydelige iris! Med bittelitt gult i midten. ;)

  SvarSlett
 4. Så nydelig bildecollage du har laget :) Iris reticulata er en av vårblosmtene jeg MÅ kjøpe hver vår.

  Påsken har nok blitt en trist affære for mange i år. Tipper hjemreisen starter tidlig for de fleste. Her har det smeltet mye i påsken, det har regnet mye. Men enda ligger det sne igjen i et par, så helt kvitt den er vi ikke. Vi renger sol og varme! De få tynne spirene jeg har står på stedet hvil. Men nå ser det ut til at det skal bli mye sol til uken :)

  SvarSlett
 5. Flugo:
  Jeg har noen problemer med nettleseren min for tiden så jeg klarer ikke legge bloggen din på lista mi, eller kommentere. Jeg skjønner at jeg må få tak i en datakyndig person som kan hjelpe meg å rydde her :)
  Men jeg vil gjerne følge med på bloggen din og også legge igjen kommentarer når jeg bare får det til.

  Koselig at du synes bloggen min er verd å lese. Jeg liker jo at folk kommer innom på besøk, men det beste er jo at de også lagger igjen en hilsen eller kommentar - så takk for det:)))

  SvarSlett
 6. Natti!
  Lite gult finns det ju på irisen...
  Ha en fortsatt skön påsk!
  hälsn
  AnnA

  SvarSlett
 7. De lave, tidlige irisene er blant de få jeg spanderer på meg hvert år. De er så livskraftige og lovende der de strutter.
  I fjor høst frøs de inne i boden før jeg rakk å plante dem, så denne våren var det ekstra godt å se et blide av skjønnhetene!
  Tusen takk!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommetar!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.