mandag 8. mars 2010

Nå er det på tide med snøsmelting!

I dag er det nydelig vær, sola skinner og det er god temperatur. Jeg tenker på dere som tidligere vårer har klaget på all snøen - NÅ forstår jeg! Hvis bare vinteren hadde vært slik den pleier hadde jeg kunnet vært i gang med vårarbeidet i hagen nå, men det har den så aldeles ikke; det er en halv mannsalder siden sist vi hadde slike snømengder. I dag ville jeg ut å nyte sola og den eneste muligheten var å ta spaden fatt. Jeg fikk gravd meg en liten plass til en stol, og der satt jeg og koste meg med kaffe og drømte om planter fra et postordreblad. Det frister ikke å så heller. Jeg beundrer alle dere som starter med såing når det virker som en evighet til snøen forsvinner. Jeg vet jo at jeg burde for det går sikkert fort med snøsmeltinga når bare sola får litt fatt. Istedet for å så har jeg sydd. Et herlig stoff fra restekassa hos Stoff og Stil ble til en joggedress til det minste av mine barnebarn. Rosa og røde striper er herlig,og jeg er sikker på at hun blir strålende fornøyd. Merkelappen har jeg ikke sydd på enda for jeg er litt usikker på plasseringa. Mønsteret er fra to utgamle blader - "Alt om Håndarbeidet" fra 1985 og 1988. Tenk at jeg har spart på dem:) Jeg har litt problemer med bildene her på nybloggen. Jeg tror jeg må ha gjort et eller annet med innstillingene, men aner ikke hva. Før kunne jeg flytte bildene og forandre størrelsen på dem mens jeg skrev, nå kommer de bare opp som "koder" og jeg aner ikke hvordan jeg skal forandre størrelsen på dem. Håper jeg finner ut av det for det var så mye greier slik jeg hadde det før. Ikke klarer jeg å lage avsnitt heller - HJELP!

11 kommentarer:

 1. Så fin joggedress! Det lukter ikke mye 80-tall av den, barnekropper ser vel omtrent likedan ut som da. ;)
  Bilder i bloggen synes jeg oppfører seg omtrent som de sjøl vil, det blir mange runder med redigering før det blir omtrent slik jeg mente.

  SvarSlett
 2. Velkommen i klagekoret! Men tipper dere ikke klager så vedlig lenge der sørpå :)

  SvarSlett
 3. Så fin dress du har sydd! Hehe, ja nå skjønner du nok hva vi snakker om, vi som har det slik hver vinter :-) Det er kos med snø om vinteren, men når andre skriver om vår - ja da vil jeg også ha vår :-)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med ny, flott blogg! Så rart at du har problemer med bildene, for det er vel samme blogg du hadde før?

  En skjønn dress du har sydd og for noen herlige farger! Skikkelige gla'farger :)

  SvarSlett
 5. Ser ut som om du har hatt litt av en jobb med snømåking, men en fin plass fikk du lagd deg. Håper du kan nyte flere flotte dager der.
  Ang bilder, har du leste tipsene fra Moseplassen? Kanskje det kan hjelpe deg?
  http://moseplassen.com/2008/10/blogspot-hvordan-sette-bilder-bloggen/

  SvarSlett
 6. Nusselig!
  Og gratulerer med dagen!
  Klem!

  SvarSlett
 7. Nusselig!
  Og gratulerer med dagen!
  Klem!

  SvarSlett
 8. hm, bloggproblemer kan jag inte mycket om, men snön den kan jag snart allt om. med den är du inte ensam ;) fint sett du har sytt, jag sydde mycket när barnen var små, nu får jag väl vänta på barnbarn, men helst minst 5 år till..

  SvarSlett
 9. Så godt å lese at du "har lyster"! Dét tar jeg som et vårtegn! Kjempesøt drakt, da!

  SvarSlett
 10. Herlig å kunne sitte ute å nyte kaffien selv om det er mye snø enda.
  Men ser under her at du har fulle snøklokker, det har ikke jeg enda.
  Flott joggedress. Kjekt å kunne lage slike flotte ting, og heldig er hun som skal få deg. Setter sikkert stor pris på det som bestemor har laget.

  Jeg er ikke noen ekspert på dette med blogg ggreier, er glade den jeg har fungerer, så skal ikke prøve meg på noe krumeluregreier.

  Ha en fin uke videre.

  SvarSlett
 11. Hei Marit!
  Gratulerer med ny blogg.
  Koselig å titte inn hos deg.
  Nydelig dress du har sydd.
  Se på tipsene hos moseplassen.
  Bruk tiden til hjelp,ang,blogg,bilder osv.
  Lykke til!Hilsen Linda :))

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommetar!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.