mandag 22. mars 2010

Stoff nett


Det er litt snodig hvordan det man liker kan forandre seg fra tid til annen. Vanligvis liker jeg stoffer og mønstre i glade farger og helst skal det være diskret og småmønstrete og ikke prangende eller stort. Nå har jeg merket at det kan være spennende med de stormønstrede stoffene også. På min første handletur til Stoff og Stil ble dette stoffet med blademønster med hjem.
Stoffnettet har fôr av stoff fra hyllene mine, og inni nettet har jeg sydd en lomme med glidelås til lommebok og/eller telefon. Lommen er sydd fast på tre kanter etter ide fra Lise Bergene i boken "Vesker og bager", og slik blir en lomme til to lommer. Smart! Det er ikke få ganger jeg har lett etter telefonen som ligger et eller annet sted langt nedi nettet blant tusen ting og tang og der har den ringt fra seg før jeg har funnet den.
Akkurat nå synes jeg både mønsteret og fargene på stoffet er litt triste, jeg ønsker meg litt mer vårlige og lette farger så nå skal jeg ta et aldri så lite dykk ned i stoffhaugen min og lete opp de lyse og vårlige stoffene.

8 kommentarer:

 1. Flott veske i knallfint stoff!

  Ja, det er merkeleg korleis smaken endrar seg gjennom livet :)

  SvarSlett
 2. Det har jeg også lagt merke til ja, at smaken endrer seg. Man skal ikke så mange år bakover i stoffbunken før de i dag blir kjedelige. Flott nett du har sydd deg, og den lommen var smart!

  SvarSlett
 3. Friskt og sprekt stoff! Tøff veske!
  Det er bra at smaken endres egentlig ;o) Hadde blitt kjedelig med det samme hele tiden.....
  ha en flott vårkveld!

  SvarSlett
 4. Sundt å skifte litt både i farger og mønstre:) Flott denne.

  Nå har Mariatistelfrøene ine ligget i vann i ett døgn. Så var det å finne igjen såjorden og prøve de ut. Rapport kommer nok, om det går bra da..Eller ikke går.

  :)

  SvarSlett
 5. Visst är det ett vackert namn: Tusenfröjd. Så kul att du hittade till mig via Annika. Vi hade en sådan härlig grodd-dag i lördags och så tar hon så fantastiska bilder.
  På gensyn!
  Liv

  SvarSlett
 6. Flott veske, Marit! Men litt enig i at stoffet ikke er vårlig, kanskje mer høstlig? Fin er den uansett, og så pratisk med dobbeltlomme! Det skal jeg huske på.

  Må gi deg litt skryt for 2 andre ting også:
  1: Syns det er fantastisk at du har satt opp et "Award og utfordrings"-forbudtskilt! Alle mener det jo bare godt med å vise at de setter pris på andre bloggere med å gi slike belønninger, men for noen av oss kan det bli en belastning å skulle følge opp noen ganger. Derfor skryter jeg litt av deg her isteden! (o:
  2: Fantastisk vakker Løyntnantshjerte i headeren din! Mannen min sin barndomsfavoritt! Desverre viste det seg å være en favoritt hos sneglene i hagen i fjor sommer også, så jeg er spent på om de kommer i år... Syns de er flotte side ved side, den knall rosa som roper "se så vakker jeg er" (spradebass!) og den uskyldige hvite med sin litt mer subtile skjønnhet. Jeg får smøre meg med tålmodighet, ingen tegn til bedet mitt under all snøen enda...

  (o:

  Ha en flott vårdag, kos deg med de nye plantene dine!

  SvarSlett
 7. Jeg syns stoffet du har valgt er veldig stilig jeg. Flott veske :-)

  SvarSlett
 8. Denne er bare lekker syntes jeg!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommetar!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.