lørdag 20. mars 2010

Vårjevndøgn og nesten snøfri

Det er nesten ikke til å tro, men nå er vi nesten kvitt snøen. Det ligger bare noen rester rundt omkring som sikkert er borte i løpet av et par dager om været blir godt. Tulipanene til venstre stod helt dekket av snø i går og den lille krokusen - den første jeg har sett her i år - ante ikke at solen fantes for den stod også gjemt under snø.
Krukka mi som jeg skrev om for et par dager siden har det helt fint! Dere kan selv se her at det har smeltet godt rundt den.
I dag begynte mitt uteliv, jeg har kostet litt på trassen, men det går tregt for kreftene er ikke store og det er mye å koste. Heldigvis så har jeg en hel vår å gjøre det på, og i morgen får jeg en ny mulighet.

Om du skulle synes at bloggen min ikke er til å kjenne igjen til tider så er det ikke så rart. Jeg forsøker å forandre litt på utseende og har forsøkt meg med de nye malene som nå finnes og som Anne på Moseplassen så vennlig henviser til i sine blogtips Jeg blir ikke fornøyd og finner ikke helt ut hvordan jeg vil ha det så det blir kanskje litt mer rot og forandring her en stund til.

10 kommentarer:

 1. Så deilig at snøen snart er borte:) Det skal bli herlig med vår... Kos deg videre:)

  SvarSlett
 2. Syns bloggen din ser helt super ut jeg! Tørr ikke engang å begynne å forandre min... enda. Fine vårbilder er det også! Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 3. Vad snyggt det ser ut på bloggen. Jag gillar bakgrunden jättemycket :)
  Härligt att snön töar bort hos dig också.

  SvarSlett
 4. Det smelter raskere hos deg enn her innafor, ser jeg. Men deilig er det okkesom!

  SvarSlett
 5. Her var det fornyelse ja! Nydelig header! Jeg har også tanker om å forandre litt, lage 3 kolonner, men tør ikke begynner. er redd jeg kommer til å knote og bare gjøre det verre.

  Tenk at det er så lite sne igjen hos deg! Så deilig! Og spirer og krokus også :) Så flott at krukken din overlevde!

  Her er det ca 40 cm sne fremdeles, men hellinger i solen begynner å vise bar mark. De har meldt mer regn, da håper jeg det tar med seg en god jafs sne igjen. Så at dere skulle få fint vær i dag, kos deg masse på nykostet veranda!

  SvarSlett
 6. Ei herleg tid vi går i møte, når snøen forsvinn og naturen vert meir fargerik.

  God søndag.

  SvarSlett
 7. Det er herlig at vi endelig har kommet til vårjevndøgn. At det er mye å ta fatt i i en hage etter vinteren er jammen sikkert, men vi har, som du sier, en hel vår å gjøre det på og det skal jo være kos og ikke stress.
  Jeg synes bloggen din ser kjempeflott ut nå, lys og trivelig.
  Ha en super og vårlig søndag!

  SvarSlett
 8. Herlig! Våren er den beste årstiden, syns jeg! Da våkner alt opp igjen fra vinterdvale, også vi på en måte!
  Spennende med forandring, jeg har også lyst til å gjøre noe med min blogg! Abereret er at jeg kanskje ødelegger alt, og ikke får tilbake den gamle heller!
  ha en herlig søndag!

  SvarSlett
 9. Blir alltid lika förvånad över hur fort det smälter när vårsolen först kommer fram. Så kul att hitta tillbaka till hagen! Får njuta synen hos dig så länge, för vi har mer än nog snö att ta av :)

  SvarSlett
 10. Så deilig dette ser ut! Vi våknet opp til et nytt lass med tung, bløt snø i dag... Nå vil vi har vår!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommetar!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.