lørdag 1. mai 2010

Kom Mai du skjønne..Et lite knippe av det som blomstrer i hagen denne første dagen i mai.
Dagpåfugløyen er den første jeg har sett i år, og jeg håper den finner et velegnet sted for egglegging av neste generasjon dagpåfugløyer.

12 kommentarer:

 1. Masse flott hos deg. Det hjelper kanskje på utvalget at man virkelig har hage, ikke sånn som her som det er mest plen og ugress. Jaja, jeg går meg noen turer i stedet og finner flotte ting å knipse:)

  God helg, endelig kommer mai-sola her også. I dagtidlig var det snø rett oppip lia her, mens vi klarte oss med iskaldt regn.

  SvarSlett
 2. Flott collage av vårlige bilder!
  Her skinner sola i dag og jeg holder på ute, nå er det bare påfyll av litt energi og en liten pause så ut igjen ;)
  Kos deg og ha en strålende helg!

  SvarSlett
 3. Åh, er det ikke deilig?
  Men vinden er kald i dag, så det var ikke noe kortarmavær...

  SvarSlett
 4. Oj, oj sp langt det har kommet i Kristiansand. Her i Fredrikstad ligger det litt etter, men det er godt på vei nå selv om været i dag er veldig kjølig. Har bodd mange år i Kristiansand, så jeg har litt av hjertet mitt der. Mette

  SvarSlett
 5. Hmm..Så nydelig! Vi får bare fortsette å pusse opp innendørs:-)

  SvarSlett
 6. Med mai kom det lysegrønne nydelige sløret på bjerka hos meg. Det er så pent! Mai er den beste måneden for meg, den måneden sommersesongen starter. Det ER vår selv om gradene er få, jeg koser meg og nyter hver solstråle vi får. I dag har jeg gjødslet hele haven, fortet meg ut da det ble opphold og håpet på mer regn som ville ta med seg lukten, men da kom solen :)
  Nydelig vårblomstring og til og med sommerfugl hos deg :)

  SvarSlett
 7. Jättevackert collage!!
  Ha det gott!!
  //Margot

  SvarSlett
 8. Maj är den bästa av de 12. Synd det inte finns 2..
  Fint collage du har gjort.
  Ha en skön söndag
  Annika

  SvarSlett
 9. fjärillen är ju fantastisk mot det turkisa! Så mycket fint du har att se fram emot, löjnantshjärta, den vita, är så vacker.

  SvarSlett
 10. Hej Marit!
  Vilket underbart vårcollage du presenterar, med fjärilen "som pricken över i:t"!(Vet inte om det uttrycket finns på norska...)
  Ha en skön majdag!
  hälsn
  AnnA

  SvarSlett
 11. Åh så vakker collage! Har dere virkelig så mye som blomstrer allerede, jeg blir litt misunnelig jeg :-) Ja ikke det at noe særlig hadde blomstret i min hage da, selv om vi hadde hatt bedre vår - men det er så flott å se på at jeg lurer på om det kan hjelpe hvis jeg maler fingrene mine grønne... Men det teller kanskje ikke med som å ha grønne fingre... Jeg koser meg med haven din iallefall :-)

  SvarSlett
 12. nydelig Marit :)

  Det er virkelig mye vakkert å finne ute nå, hurra for våren!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommetar!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.