mandag 10. mai 2010

Tulipanbildetull
Denne tulipanen er tydelig preget av vinden som har vært både sterk og kald i dag. Det kan jo også hende at den mister kronbladene fordi den mener at nå har den blomstret lenge nok. Jeg tror dette var den aller første som sprang ut i år.

Den inspirerte til litt tull og tøys i photoscape. Det er jo litt moro synes jeg å forvandle et helt alminnelig bilde bare ved å trykke på noen knapper.
Nå skulle jeg ønske at jeg kunne male, for da ville jeg malt bilder av blomster på en slik måte at man tydelig kan se det er en blomst men alikvel ikke. Litt sånn som disse photoscapebildene.


Kanskje jeg skulle gå til innkjøp av noe maleutstyr og forsøke? Jeg har ikke tatt i en malepensel siden skoledagene og det begynner å bli en stund siden. Nei, det er vel bedre å overlate malingen til de som kan det tenker jeg, men det kunne jo vært gøy....


8 kommentarer:

 1. Morsomt!
  Prøv deg på maling du, det er artig og avslappende.

  SvarSlett
 2. kreativt!! og flott faktisk:)) godt å se at noen kan ha det barnslig gøy.. utenom meg selv:))))

  ha en herlig kveld:)

  SvarSlett
 3. Artige bilder, du!
  Det drivhuset vårt, det er 1m 80cm på det laveste ved veggene, og desto høyere på midten. Blir kirsebærtreet for stort, får vi klippe det...

  SvarSlett
 4. Ja,du burde prøve maling,morro med akrylmaling.Eller akvarell...
  Lykke til!!!

  SvarSlett
 5. Har du lyst, har du lov - du har i alle fall blikket for det!

  SvarSlett
 6. Ja det er morsomt å leke seg litt :-) Det øverste bildet er superflott syntes jeg, gir flott effekt med bladet som henger ned. Og du - man skal IKKE overlate ting til andre fordi man tror de er flinkere! Kom deg ut og kjøp litt maling og lerret og sett igang, maling er sååå kos!

  SvarSlett
 7. Nei mal i vei. Jeg har malersaker og alt som skal til liggende på loftet selv, men jeg kommer aldri i gang, kanskje vi skulle ta oss selv i nakken, både du og jeg og i hvertfall gjøre et forsøk? :)

  Og bildene dine er jo skikkelig inspirerende. Jeg har aldri tenkt på det der - det er jo genialt egentlig.

  SvarSlett
 8. Ja, det er moro å leke seg med bilder. Spesielt når motivet er så vakkert.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommetar!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.